Referencer

Sunrise Event Management

 

Intuitivt Moderskab

 

Life Component

 

Erhvervsmeditation

 

Rum for Undren

 

Destination Fyn

 

EHRENBERG Kommunikation

 

JRD

 

Kræftens Bekæmpelse

 

Valtech A/S

 

Sealing Danmark

 

Go-Card

 

Hofdamerne ApS

 

Sisterbrandt Designstue

 

VisitDenmark

 

Our Agent

 

Scandinavian Image

 

Larsen Hotel & Kroferie

 

Dialogborde/Kunsthal Brænderigården

"Marie evnede at kombinere sin teoretiske marketing-basis med en proaktiv og kvalitetsorienteret tilgang til projektlederrollen og opgaverne. Takket været exceptionelle projektstyringskompetencer, stor indsigt i særligt digitale medier samt en ekstraordinær dedikeret indsats lykkedes

det Marie at sikre gennemførsel af en række marketing-projekter med stor involvering af private investorer og konkrete effekter som resultat. Maries resultatfokuserede og virksomhedsinvolverende tilgang til opgaverne har været medvirkende til at sikre en voksende og nu markant

opbakning til Destination Fyn."

Thomas Kastrup, Chef for Destination Fyn

"Marie is organized, efficient, extremely competent and professional. And her warm and friendly personality has made her an appreciated colleague and employee. She will be a valuable asset for any organization."

Lene Veino, Adm. Direktør, Our Agent

"Marie har varetaget sit arbejde professionelt og gået til opgaverne med engagement og faglig indsigt. Marie fik hurtigt en forståelse for Kræftens Bekæmpelse organisation, kultur og styring. Marie er som person glad og nem at omgås, og har været en værdsat medarbejder. Jeg har været overordentlig tilfreds med Maries indsats. Hun er dygtig, loyal, opmærksom og handlekraftig."

Janne Lehmann Knudsen, Kvalitetschef, Kræftens Bekæmpelse

"Marie er et fantastisk sødt menneske, der helt naturligt glider ind i en hektisk arbejdsdag uden at miste roen og overblikket."

Cecilie Von Haffner og Lea Rathnov, Grafisk Designere, Hofdamerne Aps.

Copyright © All Rights Reserved